< Tornar

MENÚ FIRA DEL PORC I DELS BOLETS

01-01-1970

 

 

 

 

 

 

 

APERITIU DEL DIA

-------------------------

PRIMERS:

Amanida variada amb barreja de bolets

Crema de ceps amb pilotilles

Verdures saltejades amb rossinyols i oli de tòfona

Trinxat de Cerdanya amb rovellons i alls tendres

Arròs de llanegues negres

-----------------------

SEGONS:

Broquet d'assortit de botifarres amb mongetes del ganxet

Cruixent de jarret de porc i ceps amb salsa de rostit

Galtes de porc rostides al forn al perfum d'all i julivert

Secret ibèric a la planxa amb bolets i pebrots del Pedrón

Peus de porc a la llauna

-----------------------

POSTRES:

Mini culant de xocolata amb gelat de vainilla

Pastis Sacher

Panacota amb melmelada de carbassa

Amanida de fruites del temps

Semi gelat de cafè amb boleta de gelat de nata

 

Servei de pa i vi de la casa.......p.p.23'90 10%i.v.a inclos